Спа център и басейн
»
Спа център и басейн


Времето никога не достига, но ние трябва да умеем да намираме моменти за себе си. И когато изглежда, че ежедневието е изстискало всички сили от нас, време е за почивка. В такива случаи трябва да знаем къде да се презаредим. Място, където да отворим ума и душата си без спешни срещи, без задължения. Ние Ви предлагам всичко това в СПА център в апарт хотел Орбилукс, Банско

Предлагаме за гостите на апарт хотел Орбилукс различни видове ревитализиращи масажи и процедури, както и най-високо ниво на обслужване в нашия СПА център. Тук ще откриете свят на абсолютна почивка и комфорт, докато се наслаждавате на някоя от многобройните ни процедури като:
  • Различни видове масажи
  • Различни видове терапии
  • Различни козметични и разкрасителни процедури

 
Апарт хотел Орбилукс, Банско изкушава гостите си с вътрешен отопляем басейн, който предлага отпускащо плуване и възможност за водни упражнения.


» повече

Навсякъде, накъдето погледнеш, фитнесът е мода. Стегнато тяло, стойка, самочувствие... това винаги ще накара някой да те загледа, защото се чувстваш добре в собствената си кожа.
Твоето лично здраве е най-важния аспект от живота ти.

Нашата фитнес зала е оборудвана със съвременни уреди на водещи марки и е е идеалното място за всеки, решил да спортува, да поддържа форма или да хвърли излишните килограми на боклука.


» повече

Апарт хотел Орбилукс, Банско предлага на гостите си и разпускаща сауна след дългите ски дейности на пистите.


» повече

Апарт хотел Орбилукс, Банско изкушава туристите и със своята парна баня.

» повече

Времето никога не е достатъчно, но трябва да се научим да намираме моменти за себе си. И когато изглежда, че ежедневието е изцедило всичките ни сили, явно е време за почивка. В такива случаи трябва да знаем къде да се презареждаме с енергия, място, където да отворим ума и сетивата си, без неотложни срещи, без задължения. Ние Ви предлагаме всичко това в СПА център Орбилукс, Банско.

Единствено за гостите на апарт хотел Орбилукс, Банско предлагаме ревитализиращи процедури, масажи и най-високо ниво на обслужване. Тук ще откриете абсолютно спокойствие и комфорт, докато се насклаждавате на многобройните процедури за лице и тяло като:

  • различни видове масажи
  • различни видове терапии
  • разкрасителни и козметични процедури

» повече

Проверка за наличност
Пристигане

Отпътуване


Галерия